Cofetăria Mihandra în haine noi

Cofetaria Mihandra și-a primit clienții în straie noi si cu prajituri gratis. De altfel, în noua locație, de acum se pot organiza evenimente cu pâna la 50 de persoane. Tot aici se poate găsi un vin de calitate produs într-o crama din vestul tarii, bere sau băuturi răcoritoare.

2 mesaje pentru “Cofetăria Mihandra în haine noi

  1. Deci nu se mai cheamã „Primãvara”? Foarte frumos e fãcutã. Probabil ar fi si mai bine daca ar avea scaune moi si nu tari si reci, de plastic (eventual îmbrãcate cu o husã groasã de ceva material pufos). Ce se vede în spate acolo cu masinile parcate, în spatele tipului intervievat (minutul 1:09 de ex.)? Cât de mare e acum cofetãria? Se parcheazã acum în centrul complexului, în fata cofetãriei si farmaciei etc??? Acolo era pe vremuri un bazin rotund cu apã, apoi terasa cofetãriei ãsteia (atunci numitã „Primãvara”) etc.

  2. Da, numai cã cea de la Muncitoresc ca si cea din Luncã sunt si mai vechi, Cea de la Muncitoresc nu cred cã mai existã (sau?), dar cea din luncã (aici cu etaj) mai existã. Cea din Govândari deci NU e cea mai veche din Resita, desi asa mentionati la începutul clipului.
    Apropo, Govindari (scris azi Govândari), vine de la zeul dacic Visinu, în India „Vishnu”, si înseamnã „protectorul vacilor”, ce au si gãsit (vaci si câlniceni cu ele) constructorii acolo când au venit sã construoascã cartierul.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Govinda
    Iar dacã vã intereseazã istoria completã a gugulanilor (deci dacii din Banat) si dacilor în general, aici aveti tot adevãrul: http://www.officialhistoryinvestigators.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *