Elicopterul, praful alb și covidul

Situație de-a râsu – plânsu într-un sat din Caraș Severin. Locuitorii comunei Marga sunt într-o stare de agitație și de teamă din cauza unui lucru petrecut în urmă cu câteva zile deasupra satului lor. Aceștia au văzut un elicopter de mici dimensiuni din care iesea un praf alb. Acest lucru i-a îngrozit pe sătenii care au citit multe lucruri despre teoria conspirației privind îmbolnăvirile de covid în masă.

2 mesaje pentru “Elicopterul, praful alb și covidul

  1. Totuși ce conține acel praf? În condițiile în care toată vara nu au dat împotriva tentațiilor și nu am mai văzut de 3 ani elicopterul să dea împotriva tătarilor cel putin in Reșița. Acum se dă împotriva tentațiilor de iarna? Întreb și eu

  2. Totuși ce conține acel praf? În condițiile în care toată vara nu au dat împotriva tentațiilor și nu am mai văzut de 3 ani elicopterul să dea împotriva tătarilor cel putin in Reșița. Acum se dă împotriva tentațiilor de iarna? Întreb și eu. Totuși în alte orașe si in București duminica aceasta care a trecut, au fost surprinse la 5 dimineața jeepuri cu tunuri de praf alb, care este explicația?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *