Hotărâri adoptate în ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin

În ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin din data de 28.03.2024, au fost adoptate:

Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 58/28.03.2024 privind aprobarea anunțului de depunere a proiectelor, programelor și acțiunilor culturale, la nivelul județului Caraș-Severin.

Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 59/28.03.2024 privind aprobarea Programului anual a finanțărilor nerambursabile pentru programe și proiecte sportive din bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin pentru activitățile nonprofit ale entităților sportive de drept privat, cu sediul pe raza județului Caraș-Severin, care participă cu sportivi la competiții interne și internaționale și/sau organizează, desfășoară competiții sau acțiuni sportive pe plan județean, pe anul 2024.

Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 60/28.03.2024 privind aprobarea Programului anual al finanțărilor nerambursabile a programelor, proiectelor şi acţiunilor organizate în domeniul tineret din bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin pentru anul 2024.

Consultarea hotărârilor se poate face la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, etajul IV, camera 402 sau pe site-ul instituției județene www.cjcs.ro.

PREȘEDINTE,

Romeo-Dan DUNCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *